Onze erkende certificaten

Erkende certificaten zijn belangrijk voor ons omdat dit aantoont dat externe partijen vinden dat wij verantwoord ondernemen.
ISO 9001

Kwaliteitsmanagement

Als organisatie zijn wij in staat om consistent producten en diensten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant en de toepasselijke wet- en regelgeving. Wij streven ernaar om klanttevredenheid te verhogen door de effectieve toepassing van het system, met begrip van processen voor verbetering van het system en de verzekering van conformiteit met de klant en de toepasselijke wettelijke en regelgevende vereisten.
ISO 9004

Duurzaamheid

Wij verbeteren structureel ons vermogen om duurzaam succes te behalen. Deze leidraad is in overeenstemming met de kwaliteitsmanagementprincipes in ISO 9000.
ISO 12647

Drukproductie

Als specialist in grafische producties, bezitten wij het ISO-12647 certificaat. Dit houdt in dat wij door de Stichting Certificatie GrafiMedia gedefinieerde waarden toepassen bij het produceren van kleurscheidingen, drukvormen en drukproductie voor vierkleuren vellen- en rotatieoffset drukpersen met uitzondering van coldset-offsetlithografie op krantenpapier.
RIE

Duurzaam inkopen

Wij streven ernaar te voldoen aan de certificatievoorwaarden met betrekking tot de implementatie van de duurzaamheidscriteria voor duurzaam inkopen van drukwerk, conform het Plan van Eisen van het Ministerie van infrastructuur en milieu.
FSC®

Verantwoord bosbeheer

Onze producten bevatten het FSC®-keurmerk, dit staat voor verantwoord bosbeheer en brengt sociale, milieu- en economische belangen in balans. Met deze certificatie tonen wij aan dat wij door een onafhankelijke certificeringsinstantie zijn goedgekeurd en bewijst dat ons hout en papier uit bossen die beheerd worden conform de FSC®-standaard. Dit wordt internationaal gezien als garantie voor verantwoord bosbeheer.

Laat ons van je horen

Wij helpen je graag verder met het vinden van een passende oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons op de koffie, dan ontdekken we samen de mogelijkheden.
contact-opnemen
terug