Slimme IT Oplossingen voor efficiëntere bedrijfsprocessen

Onze moderne IT Oplossingen bieden ons de mogelijkheid om ons proces te automatiseren, zodat wij klanten beter van dienst kunnen zijn.

Systematische IT oplossingen voor terugkerende problemen

De opkomst van slimme technologie, helpen ons het proces te optimaliseren. Na vele jaren ervaring in de Grafimedia branche, zien wij kansen op IT gebied. Er zijn namelijk meerdere processen die zijn op te lossen met passende technologie, en wij weten hier steeds beter gebruik van te maken.

In samenwerking met specialisten op IT gebied, zijn er al meerdere oplossingen toegepast die effectief zijn gebleken voor onze klanten. Het verhoogt de kwaliteit, verduurzaamd het proces en heeft een hogere slagingskans. Ons doel is om onze klanten een positieve ervaring te geven, terwijl we een positieve impact hebben op de maatschappij.

Vele bedrijven kiezen ervoor om met ons te werken vanwege onze jarenlange ervaring, hoge kwaliteit en duurzame processen. Als jij professioneel wil communiceren met jouw doelgroep en zoekt naar kwalitatief hoogwaardige producten. Dan staan wij klaar om je te helpen, en gezamenlijk te zoeken naar een passende oplossing.
Neem contact op

Processen automatiseren

Bij samenwerking met klanten, wordt er altijd een koppeling gemaakt tussen de ERP-systemen. Dit zorgt direct voor een nauwe band en automatiseert het proces, zodat alles efficiënter, flexibeler en effectiever geregeld kan worden. De nauwe samenwerking helpt om doorlooptijden van orders te verkorten, de klantgerichtheid te verbeteren en voorraadkosten te verlagen. Wat direct één win-win is voor beide partijen.

Desktop Publishing (DTP)

Alle complexe grafische processen, vragen om een hoge expertise in het opmaken van documenten voor drukwerk gerelateerde processen. Onze desktop publishers (DTP’ers), zorgen dat de aangeleverde documenten van klanten worden bewerkt, opgemaakt en verwerkt. Zij zorgen dat alle documenten consistent zijn qua kleur, typografie, indeling, afmeting en structuur. De Creative Cloud is hun go-to software, hier weten ze alle drukwerk gerelateerde problemen mee op te lossen.

Printing on Demand

Onze moderne machines, bieden de mogelijkheid om te drukken on-demand. Dit betekent dat jouw drukwerk snel verwerkt kan worden in kleine oplages, dit zorgt voor korte levertijden terwijl er veel ruimte is voor personalisatie. Onze medewerkers op de DTP afdeling zorgen ervoor dat dit proces soepel verloopt en alles wordt aangepast op basis van de jou aangeleverde huisstijl. Deze techniek biedt ons flexibiliteit omdat er in een korte tijd producten van hoge kwaliteit worden gemaakt, terwijl er grondstoffen worden bespaard.

Systeem koppelingen

Wij koppelen ons ERP-systeem aan die van klanten, dit zorgt voor een nauwe samenwerking zodat het proces geautomatiseerd kan worden. De toepassing van deze koppeling maakt het proces effectiever, efficiënter en flexibeler. Het helpt ons om doorlooptijd van orders te verkorten, verlaagd de voorraadkosten en de klantgerichtheid neemt toe.

Webshops

Tijdens de start van een samenwerking met bedrijven, richten wij een webshop in die gebruikt kan worden om producten te bestellen. Hierin kunnen klanten 24 uur per dag een 7 dagen in de week een bestelling plaatsen. Met een uitgebreid overzicht van alle relevante producten, bestellingen en voorraden. Als er een bestelling wordt geplaatst, wordt de opdracht direct verwerkt door onze orderverwerkers en wordt er een concrete levertijd aangegeven. Bij behoefte aan een omgeving waar dagelijks drukwerk besteld kan worden, staan wij klaar om je te helpen en kan je contact opnemen met ons team.

Laat ons van je horen

Wij helpen je graag verder met het vinden van een passende oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons op de koffie, dan ontdekken we samen de mogelijkheden.
contact-opnemen
terug