Wij streven naar logistieke perfectie

Dagelijks werken onze logistieke specialisten om de bestellingen van klanten te verzorgen. Met een succesfactor van 99,5%.

Van opslag tot levering, wij regelen het

Zonder onze logistieke afdeling, zijn wij afhankelijk van externe partijen en wordt het onmogelijk om onze doelen te bereiken. Dit is de reden dat wij dit zelf verzorgen, zodat wij kunnen streven naar perfectie. Onze logistieke specialisten streven er dagelijks naar om de bestelde producten, op de juiste tijd en plaats aan te laten komen.

Met een succesfactor van hoger dan 99 procent, zijn wij trots op ons team. Klanten waarderen deze hoge succesfactor, daarom investeren wij continu in procesoptimalisatie om deze resultaten te waarborgen of zelfs te verbeteren.

Als jij zorgeloos enveloppen of drukwerk wilt bestellen, bewaren of ontvangen, helpen wij je graag. Ons team staat op werkdagen klaar om naar je te luisteren, en samen met jou te zoeken naar een passende oplossing.
Neem contact op

Transport

Wij leveren de producten tot aan de deur. Dit regelt onze logistieke afdeling van bestelling tot aan ontvangst, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. Klanten waarderen het dat wij het proces volledig ontzorgen omdat zij zich dan kunnen focussen op wat belangrijk is voor hen. Als jij wilt dat al jouw boodschap goed aankomen, helpen wij je graag met het verzorgen van het gehele proces. Kom eens bij ons op de koffie of neem contact op met ons team.

Warehousing

In onze magazijnen is ruimte voor duizenden pallets om jouw producten op te slaan. Deze magazijnen zijn voorzien van de juiste condities om de kwaliteit van de producten te waarborgen. Dit zorgt ervoor dat jij ruimte kan besparen en producten kan bestellen wanneer jij ze nodig hebt. Als jij op zoek bent naar grote hoeveelheden enveloppen, maar ze direct wilt ontvangen. Helpen wij je graag met warehousing en bezorgen wij de bestellingen op aanvraag.

Voorraadbeheer

Met ons informatiesysteem beheren wij de voorraad van onze klanten, met een duidelijk overzicht van de huidige orderstatus, uitgevoerde opdrachten en voorraadposities. Al deze mogelijkheden zorgen ervoor dat klanten op de hoogte kunnen blijven van hun bestellingen. Onze jaarlijkse investeringen in procesoptimalisatie hebben ervoor gezorgd voor een verhoogde effectiviteit omdat alle systemen op elkaar zijn afgestemd. Dit helpt ons om een positieve impact te hebben op de maatschappij. Wij helpen je graag met het kiezen van een passende oplossing, je kan altijd contact met ons opnemen of eens bij ons op de koffie komen.

Orderverwerking

Ons team met orderverwerkers zorgt ervoor dat alle orders op de juiste tijd en plaats aankomen, zodat de nodige bestellingen direct in productie worden gezet. Zij controleren de voorraden, zorgen dat klanten gemakkelijk kunnen bestellen en regelen de nodige administratie bij alle bestellingen. Het geavanceerde ERP-systeem waar wij mee werken, zorgt ervoor dat een groot gedeelte is geautomatiseerd zodat onze medewerkers kunnen focussen op de belangrijkste taken.

Laat ons van je horen

Wij helpen je graag verder met het vinden van een passende oplossing. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom bij ons op de koffie, dan ontdekken we samen de mogelijkheden.
contact-opnemen
terug